Wees op tijd!  
Kom 15min vroeger zodat je voldoende tijd hebt om je skates en bescherming aan te doen. Hou je plaspauze voor de les. Neem de aangeduide kleedkamer

Draag je bescherming: helm + polsen 
We zijn verantwoordelijk voor jouw veiligheid!  Daarom laten we niet toe dat je deelneemt aan de training zonder een helm en pols bescherming. Extra bescherming knie / elleboog aangewezen 

Respecteer de indeling van de zaal 
We delen de zaal telkens op in 2, blijf op de aan jou aangewezen helft van de zaal opdat je de andere groep niet hindert. 

Respecteer (het fluitsignaal van) je coach 
Je coach is er speciaal voor jou om je plezier te laten beleven in het skaten. Respecteer daarom je coach en zijn fluitsignaal! Wees stil als hij je instructies geeft.  

Zet je drankje klaar op de bank bij aanvang van de training 
Een verfrissing om tijdens de pauze te drinken zet je klaar op de bank aan jouw helft van de zaal, geen koek of snoep.  

Maak na je les de zaal vrij 
Na jouw training is het de beurt aan anderen om zich uit te leven in de sporthal. Ga dus na je training naar de kleedkamer om je weer aan te kleden. 

Kinderen en volwassen gevorderden wachten in de kleedkamer en NIET in de inkom of zaal 
Voor jouw training, zijn onze hockeyers aan het trainen, zoals je al hebt gezien dragen zij nog een heleboel meer bescherming dan jij tijdens het skaten. Deze dragen ze om zich te beschermen tegen de pucks waarmee ze spelen.
Blijf dus in de kleedkamer wachten tot de coach je komt halen.

Ouders volgen de training vanuit de cafetaria (zodra die weer open gaat)
We vragen aan je mama en papa om als ze dit willen je training te volgen boven in de cafetaria, zo wordt jij niet afgeleid tijdens je training. Na de training wachten mama en papa je op in de gang of kleedkamer. 

Naamteken je gerief 
Het beschermingsmateriaal dat je aandoet voorzie je van je naam of initialen. Als je het al een keertje vergeet is het gauw teruggevonden.
Op je helm kleef je aan de voorzijde je voornaam.

Heb respect voor elkaars kunnen!
Tot slot misschien wel het belangrijkste.