Wil je een verjaardag, een goed rapport of een andere gelegenheid vieren? Dan kan je bij Lapwings terecht voor de organisatie van dit feestje.

Tijdens het skatefeestje kunnen de aanwezige kinderen en volwassenen zich amuseren tijdens een ruime variëteit aan leuke spelletjes op ieders niveau. Denk maar aan: tikkertje, jager-bal, tien-bal, schipper mag ik overvaren, staartje trek, estafettes, treintjes maken, hockey, …
Al deze spelletjes worden natuurlijk op inline skates uitgevoerd en begeleid door onze coaches.

Inline skates en beschermingsmateriaal worden best door de aanwezigen zelf meegebracht. Er is immers maar beperkt materiaal aanwezig.

Wij stellen alles in het werk om er een sportief, budgetvriendelijk en vooral leuk feestje van te maken voor alle aanwezigen.

Inline skates en bescherming

We adviseren, voor diegene die kunnen, om eigen materiaal mee te brengen. Eigen inline skates passen doorgaans beter en eigen bescherming sluit het beste aan.

Qua bescherming raden wij volgend materiaal aan:

  • Helm (dit mag ook een fietshelm zijn)  !! VERPLICHT !!
  • Elleboogbescherming
  • Kniebescherming
  • Polsbescherming

Indien je nog materiaal van Lapwings nodig hebt, vragen we een week op voorhand een lijst te bezorgen van het nodige materiaal: welke maten van inline skates en welk beschermmateriaal. Het is ook aangewezen een dubbel paar dikke kousen mee te nemen, mochten de skates net wel/niet passen.

Reserveren / kostprijs

We vragen om minstens 1 of 2 maanden op voorhand een periode door te geven waarin je het feestje wil laten doorgaan met eventuele voorkeursdagen en uren.
Dit geeft ons de tijd om de beschikbare uren in de sporthal op te vragen, onze begeleiders te mobiliseren en een datum in overleg vast te leggen.

Gelieve volgende informatie door te geven bij je aanvraag via secretariaat@lapwings.be

  • Naam en contactgegevens (telefoon/email)
  • Periode waarin je graag het feestje laat doorgaan
  • Aantal aanwezigen

Afspraken

Een feestje duurt 2u en is mogelijk op woensdag of zaterdag tussen 15u en 18u.
We rekenen op minimum 6 kindjes en maximum 30 en voorzien ervaren coaches.

  • Een skatefeestje voor maximaal 20 kinderen, met begeleiding door 2 coaches kost 120€
  • Een skatefeestje voor maximaal 30 kinderen, met begeleiding door 3 coaches kost 150€

Het totale bedrag wordt vóór het feestje cash betaald aan de coaches of de verantwoordelijke van de skatefeestjes van Lapwings.
Drank of versnapering mag je zelf voorzien. Gelieve afval en kruimels op te kuisen en de sporthal netjes achter te laten.